Muziekbedrijven

Voor muziekbedrijven is The Real Band een innovatief, duurzaam en goedkoop alternatief voor A&R. Het A&R-team van het netwerk volgt doorlopend de activiteiten van muziekstudenten en brengt daarmee toptalent in een vroeg stadium in kaart. Bedrijven in het netwerk zijn daardoor altijd op de hoogte van de grootste talenten op de aangesloten opleidingen. De muziekindustrie kan talent hierdoor volgen en mede-ontwikkelen tijdens de opleidingsjaren, zonder alle investeringen zelf te moeten dragen en daarmee teveel ondernemersrisico te lopen.

Bedrijven kunnen onderdeel van het netwerk worden middels een structurele jaarlijkse bijdrage, geldelijk of in-kind. Deze co-financiering is gebaseerd op het aantal talenten dat het bedrijf jaarlijks middels The Real Band wenst te ontwikkelen en wordt berekend aan de hand van het aantal uren dat hiervoor nodig is. In-kind co-financiering kan verder bestaan uit het beschikbaar stellen van werkruimte, studio’s of andere (technische) faciliteiten.

Het is voor bedrijven ook mogelijk om The Real Band in te zetten voor lossen opdrachten in de vorm van pitches en scoutings-opdrachten.

 

Partner worden van The Real Band? Neem contact op voor meer informatie.