Individuele begeleiding

Ben jij student, studeer je popmuziek aan een MBO of HBO opleiding en gaat je artiestencarrière enorm lekker? Dan is The Real Band er vooral voor jou! The Real Band kan jou door middel van individuele begeleiding bovenop je lesprogramma helpen om je studie te combineren met je carrière. We maken het in sommige gevallen zelfs mogelijk om alles wat je buiten school doet voor je artiesten-carrière om te zetten in studiepunten of stage, zodat je geen vertraging oploopt. Tegelijkertijd breid je je zakelijke netwerk uit en krijg je begeleiding van top professionals die actief zijn in het werkveld.

Kom ik in aanmerking?
Je komt in aanmerking voor begeleiding van The Real Band als je tenminste voldoet aan de volgende voorwaarden:
1. Je bent student aan een Nederlandse popmuziek-opleiding;
2. Je hebt extra ondersteuning nodig bij jouw muzikale carrière;
3. Je hebt een overeenkomst met een marktpartij of er is concrete interesse.
Voldoe je aan alle voorwaarden? Lees dan verder hoe je de extra begeleiding kunt aanvragen.

Hoe meld ik me aan?
Het is momenteel niet mogelijk een aanvraag in te dienen, de vorige deadline was 10 april 2018. Hou deze pagina in de gaten voor de eerstvolgende deadline.
Download hier het aanvraagformulier
Heb je hulp nodig bij het invullen of wil je één van onze A&R-medewerkers alvast naar je aanvraag laten kijken voor je hem indient? Neem dan gerust contact op via info@therealband.nl, we helpen je graag. Let op: alleen complete aanvraagformulieren worden in behandeling genomen!

Wat gebeurt er nadat ik een aanvraag heb ingediend?
Na ontvangst van je aanvraag checken de scouts van The Real Band of je aan de formele voorwaarden voldoet. Alle goedgekeurde aanvragen worden vervolgens voorgelegd aan een commissie die de aanvragen inhoudelijk beoordeeld. Vervolgens krijg je bericht of je aanvraag is toegekend en bepaal je samen met een A&R-scout van The Real Band het vervolgtraject.